Jó volt a hangulat

2022.07.25. 17:31

A muzsikaszó mellé fagyi is járt a szigetvári Zenés Nyári Esték harmadik felvonásán

Mohay Réka

A kép illusztráció

Fotó: Rákóczy Ádám

Ismét remek hangulatban telt a Zrínyi téri Zenés Nyári Esték harmadik felvonása vasárnap. A Cornett Band által előadott dalokra sokan voltak kíváncsiak, családok, baráti társaságok is összegyűltek a szombat esti programon. 

A sorozat keretén belül az első szabadtéri koncertet július 10-én a Podravka Band adta, akik horvát muzsikával szórakoztatták a közönséget. Ezt követte a július 17-i Pink Floyd Feeling csapata. Következő alkalommal július 31-én este héttől érkezik meglepetés fellépő, augusztus 7-én Louis Armstrong Show, augusztus 14-én pedig Sipos Tomi és Popper Péter muzsikál. 

– Nagyon jól éreztük magunkat! Remélem még többször lesz ilyen! – írta egy hozzászóló a Vigadó Facebook-oldalára. Mások a finom fagylaltot emelték ki a kommentelők közül, a rendezvényen ugyanis a Bringa Graffiti kiállítás pályaműveire lehetett szavazni, s az első 200 szavazó ajándék fagyit kapott a részvételért cserébe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában