Borzongás

2023.03.10. 09:55

Csak este tíz óra után vetíthető a Sikoly hatodik része

Végre elérkezett a Sikoly hatodik részének premierje, amire már nagyon sok horrorrajongó várt. Március 10-én a rendeletet betartva este negyed 11-kor vetítik a filmet a pécsi Uránia Moziban. A filmszínház pedig egy kis meglepetéssel is készült.

Cz. E.

Fotó: Dean Drobot

És hogy mi is a meglepetés? 

Délután 5 és este 10 óra között a Halloween Horror Stúdió elhozza a legfélelmetesebb horror karaktereket Magyarországra. Pécsen lehetőség lesz találkozni és fotózkodni Ghostface-el, de tiszteletét teszi a Halloween filmek gonosza, Michael Myers, a Rémálom az Elm utcában című filmből a jól ismert Freddy Krueger, és nem utolsó sorban az Apáca című alkotás démoni alakja, Valak is.

  És ezután jöhet csak igazán a borzongás, hiszen kezdődik a hatodik felvonása a Sikolynak, amelyben a két testvérpár, Samantha és Tara Carpenter, illetve Chad és Mindy Meeks elköltöztek Woodsboróból, miután túlélték a legutóbbi Ghostface-gyilkosságokat. Új életet kezdtek New York-ban, azonban ittlétükre árnyékot vet egy vadonatúj sikolyálarcos gyilkos felbukkanása.  

Az erre a részre adott X besorolás azt jelenti, hogy kizárólag felnőtt nézőknek ajánlott a megtekintése. Elképesztő brutalitásra számíthatnak a nézők, valamint az eddigi leghosszabb részre, hiszen 123 perces a Sikoly hatodik felvonása, így fixen csak éjfél után léphetnek ki a nézők a moziteremből. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában