Ingyen fürdőbelépőt kapna

2018.08.30. 15:46

Csak Dzsudzsákon múlik, hogy Siklósra igazol-e

Nyílt levélben kereste meg a Thermal Spa Siklós megye I.-es labdarúgócsapata Dzsudzsák Balázst. A bajnokságban pocsékul rajtoló, a Magyar Kupában viszont vitézkedő együttesben épp szükség lenne egy jó ballábas játékosra...

K. Mayer András

Budapest, 2017. október 10. Dzsudzsák Balázs (b) és a feröeri René Joensen a Magyarország - Feröer-szigetek labdarúgó világbajnoki selejtező mérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2017. október 10-én. MTI Fotó: Illyés Tibor

Úgy látszik, ha humorról van szó, a Thermal Spa Siklós labdarúgócsapatánál nem kell a szomszédba menni. Csütörtökön ugyanis, nem sokkal azután, hogy a Magyar Kupában feljutottak az országos főtáblára, nyílt levelet tettek fel a Facebook-oldalukra, amelyet Dzsudzsák Balázsnak címeztek. A lényeg: szívesen szerződtetnék a csapatot kereső középpályást!

Ahogy a siklósiak fogalmaznak, meg lehetne úgy oldani a helyzetet, hogy a kecske is jóllakjon és a káposzta is megmaradjon. Amint azt lapunk megtudta, van alapja annak, hogy középpályást keresnek: Reitz Barnabás sérülése súlyosabb a vártnál, nem tud visszatérni, Fodor Tamásnak pedig most szakadt el a térdszalagja. Vagyis elkelne egy játékos ebbe a csapatrészbe – na, így került képbe a 31 éves, válogatott futballista, aki az utóbbi hetekben hiába kajtat új klub után, nem talál magának olyat, amely állná a csöppet magas, havi 48 millió forintos fizetési igényét.

A roppant humoros levélben a baranyai csapat rögvest leszögezte, hogy ilyen összeget náluk nem kaphatna Dzsudzsák, viszont rögtön jelezték, Siklós kellően vonzó lehet ahhoz, hogy ennek ellenére náluk kössön ki. Ott van a messze földön híres fürdő, van egy kiváló szálloda, és a siklósi vár se kutyafüle – a csinos lányokról meg már ne is beszéljünk! Szóval lenne értelme hozzájuk igazolni, főleg úgy, hogy szakmailag is jól járna, elvégre az edző, Nagy Balázs biztosan rendszeresen játszatná, kezdő lenne, ezzel pedig visszaverekedhetné magát a válogatottba.

Dzsudzsák csütörtök délutánig nem reagált a siklósiak megkeresésére. Talán azért nem, mert állítólag új kérője akadt: a nagy rivális villányiak is beszálltak az érte indult harcba, ők a jó vörösboraikkal csábítják.

A Thermal Spa Siklós FC teljes levelét itt olvashatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában