kézilabda

2018.08.10. 13:00

Szurkolói kártyát is lehet venni

Újdonsággal találkozhatnak a komlói kézilabda-szurkolók az előttünk álló szezonban, idéntől a Sport36-Komló NB I.-es együttesének vezetősége lehetőséget biztosít ugyanis majd arra, hogy fényképes szurkolói kártyát válthassanak ki a drukkerek.

Sz. M.

Ez 1000 forintba kerül majd, de így is jócskán megéri kiváltani, hiszen a kártyák tulajdonosai a bajnoki és kupamérkőzésekre kedvezményesen vásárolhatnak majd belépőt a szezon egészében, 1500 forint helyett ugyanis csak 1000 forintot kell kifizetniük a tikettekért.

Idén is lehetőség van egész évre szóló fényképes bérletek vásárlására, ezekért 13.000 forintot kell kifizetnie a drukkereknek, de a 2018/2019-es szezon valamennyi bajnoki, Magyar Kupa- és Ligakupa-mérkőzésére érvényes lesz.

Örömteli dolog, hogy a Sport36-Komló idén a nemzetközi porondon is próbára teheti magát, köszönhetően az előző szezonban elért bajnoki 5. helynek. A komlóiak tájékoztatójából az is kiderül, hogy a csapat nemzetközi kupameccseire egységesen 3000 forintért lehet majd belépőket venni. A tizenhárom évnél fiatalabb komlói szurkolóknak azonban, ahogy eddig, úgy ezt követően sem kell majd belépőt vásárolniuk, ők ingyen tekinthetik meg a kedvenceik mérkőzéseit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában