kosárlabda

2020.08.06. 16:51

Vége a szünetnek, megtelt a csarnok

A nyári szünetnek vége, teljes gőzzel beindult a munka a Rátgéber Kosárlabda Akadémián, ahol mintegy háromszázötven tehetséges fiatallal kezdték meg a felkészülést a 2020–2021-es szezonra.

A kollégium már vasárnap benépesült, megérkeztek a gyerekek, kora délután pedig szülői értekezleten ismerkedhettek a szülők és a játékosok az intézmény életével, szabályaival. Hétfőtől pedig már reggeltől estig foglalt a csarnokban a három pálya (a Fűzy Ákos-, a Horváth Judit- és az Egyed Mihály-pálya), telt ház van a konditeremben, az erőnléti edzők megkezdték a játékosok fizikai felkészítését, és a minden igényt kielégítő konyhán is pezseg az élet.

Az akadémia közleményében kiemeli, hogy a csapatedzések mellett most is nagy hangsúlyt fektetnek az egyéni képzésekre, hiszen a legfontosabb az, hogy a játékosok egyénileg fejlődjenek, technikailag és fizikálisan is kifogástalan állapotban legyenek.

Az idény újdonsága, hogy a Rátgéber Akadémia férficsapata az NB I. B Piros csoportjában, azaz a másodosztályban szerepel majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában