Úszás

2021.04.15. 12:41

Három évig biztosan marad a PSN tehetsége

Hároméves szerződést írt alá a PSN Zrt.-vel a pécsi klub fiatal úszóreménysége, a felnőtt bajnokságon bronzérmet szerző és az Európa-bajnoki keretbe is bekerülő Jászó Ádám.

Sz. D.

Forrás: PSN

A most 18 éves sportoló 12 esztendős korára 27 korosztályos országos csúcsot döntött meg, ebből kettőt a mai napig nem sikerült senkinek túlszárnyalnia. Sokszoros korosztályos ob-győztes, illetve az ifjúsági világbajnokságon negyedik helyen végzett.

A közelmúltban a felnőttek között is remekül mutatkozott be, a 2020-as és a 2021-es országos bajnokságon is érmet szerzett, ami meghívót ért az Európa-bajnokságra is. Jászó Jancsik Árpádnál, a PSN Zrt. úszószakosztályának jelenlegi vezetőjénél kezdett el úszni, a tavalyi évtől pedig már Tari Imre irányításával készül.

„Legnagyobb örömünkre Ádám egy pillanatig sem habozott, és azonnal elfogadta a PSN Zrt. ajánlatát, így az elkövetkező 3 évben a PSN Zrt.-nek és Pécs városának szállítja a reményeink szerint minél szebb eredményeket” – írja honlapján a PSN Zrt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában