Futóverseny

2021.07.14. 13:43

Ördögi köröket futottak Villányban

Nagyon élvezték a versenyzők a Rozé Fesztivállal egybekötött Ördögi Kör villányi futóversenyt, amelyen ezúttal nyolcvan induló mérettette meg magát a FutaFöld Egyesület szervezésében. A pálya ezúttal is meglepetés volt, a végén pedig a jól megérdemelt rozé sportfröccsel frissítették a sportkedvelők.

Sz. D.

Fotó: T. M.

– Harmadszorra rendeztük meg ezt az eseményt, amelynek minden évben más nevet adtunk, ezúttal Ördögi Körként hirdettük meg – magyarázta Papp F. Ferenc főszervező. – Az elmúlt évekhez képest karcsúbb volt a létszám, köszönhetően a koronavírusnak, de aki eljött, nagyon jól érezte magát. Nehezen indult, hiszen a verseny előtt értesítettek minket, hogy vihar várható, de szerencsére ezt is megúsztuk. Minden évben módosítunk a pályán, hogy ne unják meg az indulók, ez most sem volt másként. A kör végén minden futó kapott egy üveg rozét, valamint sportfröccsös frissítésre is volt lehetőség.

Ördögi Kör – negyedmaraton

Nők: 1. Vastag Fanni (Pécs) 0:51:03, 2. Szolár Kata (Szekszárd) 0:52.53, 3. Hakszer Erika (Komló) 0:53:55, 4. Kósa Petra (Királyegyháza) 0:53:21.

Férfiak: 1. Nagy Viktor (Bonyhád) 0:43:21, 2. Barna Tamás (Pécs) 0:44:51, 3. Hőnyi Zsolt (Siklós) 0:46:17, 4. Tankovics Csongor (Abaliget) 0:47:26.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában