férfi kézilabda

2021.10.22. 14:00

A kétarcú Eger érkezik pénteken Jerkovicsékhoz

Már ma ismét pályán lesz a Sport36-Komló férfikézilabda-csapata. Az NB I. 6. fordulójában az Eger gárdáját fogadják Jógáék 17 órától.

K. B.

A tabellára tekintve azt láthatjuk, két nagyon hasonló gárda ütközik meg egymással, nagyjából ugyanannyi találatot szereztek és kaptak, azonban nem mindegy, ki ellen, hiszen Jerkovicsék már túl vannak a Telekom Veszprém és a Szeged elleni meccsen is. Az Eger viszont a Dabastól és a NEKA-tól kapott ki meglepetésre, valamint a Tatabánya és a Fradi volt náluk jobb. Egyetlen, Csurgó elleni sikerük viszont bravúros eredmény.

– Elég kétarcú az Eger, idegenben nyerni tudtak Csurgón, ami meglepetés is volt, de azért hagytak otthon olyan pontokat elúszni, amikkel lehet, nem számoltak. Biztos, hogy ide sem feltartott kézzel fognak érkezni, de nekünk is az a célunk, hogy itthon tartsuk a két pontot. Erre készülünk egész héten, és megpróbálunk a lehető legjobb formába kerülni – nyilatkozta Pásztor Imre, a Komló kapusa a klub közösségi oldalán. – Nagyon bízunk benne, hogy a pénteki időpont ellenére kijönnek a szurkolók, és buzdítanak minket, mert ez nagyon nagy erősségünk, ha sokan kint vannak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában