Kézilabda

2022.02.26. 09:00

Rangadóval folytatódik a harmadik vonal

Folytatódnak az alacsonyabb nemzeti kézilabda bajnokságok csatározásai is.

K. B.

Jacusiro, 2019. december 6. Hfra Nomi a Japnban rendezett olimpiai kvalifikcis ni kzilabda-vilgbajnoksg C csoportjnak utols, 5. forduljban jtszott Magyarorszg Romnia mrkzsen Jacusirban 2019. december 6-n. MTI/EPA/Jamamura Hirosi

Fotó: Jamamura Hirosi

Az alapszakasz utolsó meccsére készül az NB I. B női mezőnyében a Kozármisleny SE gárdája. Az már biztos, hogy a mislenyi lányok az első ötben végeznek, s így a felső házban folytatják majd szereplésüket, de hazai pályán vasárnap 18.00-tól mindenképpen le szeretnék győzni az éllovas NEKA-t. 

 

Szintén vasárnap este hatkor játszik a PVSE is a második vonal férfi mezőnyében a PLER-Budapest ellen. A kétpontos pécsieknek a harmadik helyezett ellen kellene pontokat gyűjteniük. 

Az NB II.-es férfiaknál az Expressz Zálog Mecseknádasd és a PEAC egymás ellen játszik rangadót vasárnap 15.00-kor, míg a Siklós egy nappal korábban utazik a Dunaújvároshoz. A nőknél a PEAC a DKKA-t fogadja. 

 

A baranyaiak hétvégi programja: Dunaújváros–MK Pelikán Siklós (NB II., férfi, szombat, 15.00), PEAC–Dunaújváros (NB II., női, vasárnap, 11.00), Expressz Zálog Mecseknádasd–PEAC (NB II., férfi, vasárnap, 15.00), PVSE–PLER-Budapest (NB I. B, férfi, vasárnap, 18.00), Kozármisleny–NEKA (NB I. B, női, vasárnap, 18.00).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában