Hoffmann Réka nyakába arany került

2022.08.25. 20:05

Álmosan kezdett, de nyert a PVSK tehetséges ökölvívója

K. B.

Hoffmann Réka (balra) megnyerte a döntőjét

Forrás: Magyar Ökölvívó Szakszövetség

Bajnoki címet ünnepelhetett a magyar válogatott színeiben a PVSK ökölvívója, Hoffmann Réka a Moldavian Belt nemzetközi tornán. A döntőben az utolsó negyedben tudta egyértelműen felülmúlni ellenfelét.

Mellette Szeleczki Lilla is aranyat ünnepelhetett, míg Szűcs Szabina és Dobos Rebeka ezüstöt ért el.

– Lilla a második menetre olyan sebességre kapcsolt, ami annyira felőrölte az ellenfelét, hogy feladta a mérkőzést, a harmadik menetre már nem jött ki – idézi Seres Attilát a Magyar Ökölvívó Szakszövetség. – Szabina harcos meccset vívott a már jól ismert román lánnyal, egy percig sem volt alárendelve. Sajnos a harmadik menetben egy összeütésnél megroppant a bal könyöke, ezért azonnal feladtuk a mérkőzést. Rebeka mindent megtett a győzelemért, azonban ez most kevés volt az U22-es ezüstérmes ellen. Harcossága dicséretet érdemel. Réka kicsit álmosan kezdett, menettől menetre jött fel. A harmadik menet volt az, ami tisztán eldöntötte a mérkőzést a mi javunkra.

Csütörtöki döntők eredményei:
48 kg Szeleczki Lilla-Corbenau Alina AB 3.men.
57 kg Szucs Szabina-Nechita Claudia AB 3.men
60 kg Dobos Rebeka-Marin Loredana 0:5
81 kg Hoffmann Réka-Mogos Georgiana 5:0

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában