Fitnesz

2022.08.24. 19:01

Horváth Bianka három város között ingázik, de szereti a pörgést

Horváth Bianka 2018 óta már nem versenyzik, de fitneszedzőként tíz tanítványa van Baranyából, Somogyból és Tolnából, ő a fővárosi Corpus Sportegyesület dél-dunántúli régióvezetője, annak az akadémiáján oktat.

H. L.

Forrás: H. B.

Horváth Bianka tizenkét esztendeje tartozik a Corpushoz, ingázik Budapest, Pécs és Dunaújváros között. Tavaly májusban életmentő hasműtéten esett át, utána fél évet kihagyott, mert lábadozott. Azóta azonban már újra teljes intenzítással edzi a tanítványait. akikkel havonta egyszer megbeszélik az edzésprogramot és az étrendet, de közös foglalkozásokat is tartanak. A sportolók közül Szatnik Izabellának nemrég volt az első felnőtt versenye, a Smart Beach Fesztiválon a siófoki Plázson két kategóriában egy-egy ezüst- és bronzérmet szerzett. A tehetségkutató kupán nyolc versenyzőből lett második, a felnőtt bikiniben pedig tízből harmadik úgy, hogy a második helyezettel azonos pontszámot ért el.

 Sem ezen, sem pedig a többi nyári megmérettetésen nem indultak a fiú tanítványaim, mert nem volt kategóriájuk, amibe belefértek volna  mondta Horvát Bianka.  Ősszel azonban újra megmérettetik magukat, Izabellával együtt már javában készülnek ezekre az új feladatokra. Egyébként nagyon büszke vagyok Izabellára a siófoki eredményeiért. Mostanában vannak a fitnesz-események, a Dombay-tónál rendezvény volt, Gyopárosfürdőn pránanadi tábor (a jógát is ki lehetett próbálni), szeptember 11-én Pécsváradon, majd annak a hónapnak a végén Siófokon hozunk össze hasonlót. Pécsváradon a várban meglepetésekkel készülünk, sokszínű edzőkkel és oktatókkal. 

Horváth Bianka sokoldalúságát jellemzi, hogy nemcsak a fitnesz elkötelezettje, de hetente egyszer Dunaújvárosban küzdősport-edzésre jár és letette külön-külön a vitorlás, valamint a motorcsónak-vezetői vizsgát is. (Utóbbiban ő volt az egyetlen női résztvevő.)

 Szeretem ezt a fajta pörgést és szerencsére bírom is  jegyezte meg.

Címkék#fitness

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában