Értékeltek a vezetőedzők

2022.08.08. 09:43

Szót fogadott a Misleny, hitt a Lőrinc, előre lépett a PMFC – reakciók

Két döntetlen és egy győzelem a baranyai labdarúgócsapatok mérlege az NB II. második fordulójából. A pécsieknek és a lőrincieknek volt okuk a bosszankodásra, Mislenyben viszont most mindenki ünnepelhetett.

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Az első félidőben jól tartotta a Szentlőrinc a tavaly még élvonalban szereplő MTK-t a labdarúgó NB II. 2. fordulójában, de a fővárosiak a fordulás után kettőt is berámoltak gyorsan a piros-feketéknek. Mervóék viszont egy pillanatra sem adták fel, s így pontot tudtak szerezni.

– Jól kezdtünk, de utána az MTK fölénybe került, ami nem csoda, hiszen az osztály egyik legjobb csapata, de végig hittünk abban, hogy legalább egy pontot szerezhetünk. Jobb lett volna hármat – nyilatkozta a találkozót követően Jeremiás Gergő, a Szentlőrinc vezetőedzője.

Nem is kérhettek volna többet a HR-Rent Kozármisleny második NB II.-es találkozóján a mutatottnál a kék-fehérek szurkolói, hiszen három gólt és a három pont megszerzését láthatták kedvenceiktől.

– Viccesen azt kértem a csapattól, hogy nem baj, ha gyengébben játszunk a múlt hetinél, de nyerjünk, szerencsére szót fogadtak – kezdte Tóth László, a mislenyiek mestere. – Nagyon örülök a győzelemnek! Voltak jó periódusaink, több nagy helyzetünk, egy kapufánk is volt, de inkább ma a fizikális mutatókban voltunk erősebbek. egy brusztos mérkőzés volt, ami nem baj. A lényeg, hogy sikerült győzni!

Vezetett a Budafok ellen a 12. percében a PMFC, de fordítottak a hazaik. Végül a Pécs egalizálni tudott, s ezzel egy pontot megkaparintott.

– Jól kezdtük a találkozót, megszereztük a vezetést, látványosan és jól is fociztunk – elemzett Weitner Ádám, a PMFC trénere. – Sajnos, utána egy pontrúgásból gólt kaptunk, pedig erre külön készültünk. A két kapott gól miatt rendkívül bosszús vagyok. A második félidőben ismét neki estünk a Budafoknak, a támadásaink és az agressziónk is rendben volt. Kiegyenlítettünk, és nagyon közel álltunk a fordításhoz is. A Békéscsaba elleni meccshez képest előre léptünk!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában