Labdarúgás

2023.04.30. 12:01

Az Ócsárd botlásában reménykedik a Töttös, de alaposan átalakulhat a tabella a forduló végére

Móga Richárd

Joggal bizakodhat a Töttös abban, hogy a listavezető Ócsárd pontokat hullajt majd az AutóCity Volkswagen Baranya Megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában, ugyanis Sütő László legénysége a harmadik helyen tanyázó Beremendet látja vendégül. Igaz, kettejük őszi találkozóján nem maradt túl sok nyitott kérdés, hiszen az éllovas Kovácsevics László vezényletével viszonylag könnyen begyűjtötte a három pontot (1–3). 

Az idény ezen szakaszán viszont a fáradtság már megmutatkozik, így annyira nem meglepő, hogy olykor döntő helyzetben megremegnek a lábak. Persze a töttösi klub csak úgy lehet a forduló abszolút nyertese, ha győztesen hagyja el a harkányi pályát. Márpedig a Harkány a legjobb formában lévő együttesek közé tartozik, így az a párharc sem lefutott még. 

Amennyiben pedig az Ócsárd ismételten sikerrel veszi majd az akadályt, akkor a Himesháza visszajöhet a dobogóra egy esetleges sikerrel, erre pedig a Komló második számú alakulata ellen minden esélye meg is van. Tegyük hozzá, csalóka lehet, hogy a komlói brigád három meccse nem nyert, ugyanis olyan ellenfelek ellen tehették magukat próbára, akiket nem gyakran sikerült ez idáig legyűrni. 

Megye II. osztály 
Április 29., szombat, 17.00 
Diana–Szabadszentkirály 
Április 30., vasárnap, 17.00 
Harkány–Töttös, Pogány–Lánycsók, Ócsárd–Beremend, Pécsi Sportolda–Somberek, Himesháza–Komló II., Lippó–Véménd 

Az élmezőny: 1. Ócsárd 56 pont, 2. Töttös 45, 3. Beremend 42.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában