Labdarúgás

2023.05.15. 12:02

Két bajnok már megvan, egy trófea viszont még így is gazdára vár

Móga Richárd

Forrás: Misinai Sasok/FB

Két megye hármas csapat is ünnepelhetett ezen a hétvégén, ugyanis két mezőnyben is gazdára talált az aranyérem.

A Csík-csoportban már régóta sejteni lehetett, hogy a Misinai Sasok együttese emelheti magasba a trófeát, de legfőbb riválisának megvolt még a matematikai esélye. Egészen vasárnapig, mikoris pontszerzésének köszönhetően bebiztosította a bajnoki-címet az alakulat.

A Dárdaiban a Sátorhely botlása azt jelenti, hogy a Szajk behozhatatlan előnyre tett szert, így egy fordulóval a szezon vége előtt már csak az ezüstéremért lehet nagyot hajrázni.

A Czibulka-csoportban a listavezető Hosszúhetényre egy találkozó vár még a Bogád ellen, és nem lehet félvállról venni, ugyanis amennyiben a csapat nem nyer, de az üldöző PTE PEAC III. hátralévő két bajnokiját behúzza, akkor a pécsi gárda örülhet a végén.

Czibulka-csoport (13 csapat), 25. forduló: Bogád–Gyód 2–1, Egerág–Újpetre 1–3, Hidas–Orfű 1–0, Szalánta–Sásd 5–4, Bányász–Kökény 1–2, Szászvár–Hosszúhetény 0–6.
Élmezőny: 1. Hosszúhetény 53 pont, 2. PTE PEAC III. 49, 3. Egerág 44.

Csík-csoport (rájátszás): Hobol–Misinai Sasok 1–5, Vajszló–Szigetvár 4–2. A Nagydobsza–Kishárságy mérkőzés elmaradt.

Dárdai-cs. (12), 22. forduló: Sátorhely–Palotabozsok 1–1, Magyarbóly–Szajk 1–4, Drávaszabolcs–Görcsönydoboka 1–2, Báta–Geresdlak 0–2, Borjád–Olasz 6–5, Babarc–Dunaszekcső 2–1.
Élmezőny: 1. Szajk 57 pont, 2. Sátorhely 52, 3. Palotabozsok 50.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában