Labdarúgás

2023.08.29. 13:01

Két keddi és tizennégy szerdai mérkőzéssel folytatódik a Baranya Vármegyei Kupa

Móga Richárd

Fotó: Nagy Lajos

Hétközben sem lazsálhatnak a vármegyei labdarúgócsapatok, ugyanis szerdán 17.30-tól a Baranya Vármegyei Kupa második körében vívhatják ki a továbbjutást az együttesek.

Igaz, a kupaforduló már kedden elkezdődik, mikoris a GSH Töttös SE–Siklós, valamint a Gyódi Sportkör–Sellye VSK mérkőzések kerülnek terítékre. Az alacsonyabb osztályú alakulatok szokás szerint annyi könnyebbséget kaptak, hogy hazai környezetben vívhatják ki a győzelmet. A címvédőnek, a Lovászhetény-Pécsváradnak nem lesz egyszerű dolga a Beremend otthonában, de a tavalyi ezüstérmes Ócsárdnak is mindent be kell vetnie a vármegye III.-at megnyerő, vármegye II.-őt kiválóan kezdő szajki klub ellen.

A nyitányon kilenc párharc maradt el, egy pedig félbeszakadt, így remélhetőleg ezúttal több pályán indul majd útjára a labda.

Keddi mérkőzések: GSH Töttös SE–Siklós, Gyódi Sportkör–Sellye VSK, (mindkettő 17.30).

Szerdai mérkőzések: Közműépker Lánycsók SE–Sport36 Komlói Bányász, Kaitz Agro Somberek SK–Villány TC, Himesháza KSE–Nagykozár KSE, Szajki SE–K. Ócsárd SE, Bogád Pogány SE–PVSK, DDC Focivilág Beremend–Lovászhetény-Pécsvárad KFT, Misinai Sasok MLE–Gyógyfürdő Harkány, Szársomlyó–Boda-Diana SE, Véménd KSE–Szederkényi SE, Bányász TC SE–Sásd VSK, Újpetre KSE–Olasz Község 2022 SE, Kökény SC–Kétújfalui SE, BFA Szigetvár–Bólyi SE, Vajszlói KSK–Lippói KSE, (mindegyik 17.30).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában