Labdarúgás

2023.09.28. 09:38

Boldog volt Aczél Zoltán miután kiütötték a PMFC-t, de figyelmeztet is

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Ha nem is kilencven percen át, de nagy fölényben játszott a HR-Rent Kozármisleny a PMFC ellen a labdarúgó NB II. 9. fordulójában. Nem is meglepő, hogy a háromgólos sikert követően elégedetten értékelt a hazaiak mestere.

– Nagyon boldogok vagyunk! Az első negyedórát leszámítva, elég komolyan kontrolláltuk a mérkőzést – értékelt Aczél Zoltán, a Kozármisleny vezetőedzője. – Az elején a Pécs nagyon megfogott minket, jól néztek ki ekkor, két-három komoly lehetőségük volt, elsősorban a pontrúgásokból és bedobásokból. Ezt követően átvettük a játék irányítását, volt egy-két átlövésünk, ha nagy helyzetünk nem. A félidő végén egy szép támadásból megszereztük a vezetést. A második játékrész alapján úgy érzem, hogy ebben az arányban is megérdemelt a győzelmünk, a gólokon kívül elég sok helyzetet hagytunk ki. A csapat amit megbeszéltünk, azt végrehajtotta. Nagyon boldog vagyok, jól futballoztunk, de megyünk tovább, ugyanezzel az alázattal! Nem lehet kiengedni, hiszen nagyon a bajnokság elején vagyunk még!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában