Diákolimpia

2024.02.01. 18:10

Az ország legjobbjai lehetnek a hétvégén a pécsi iskolások

Móga Richárd

Forrás: Cserepka Iskola/PSN

A közelgő hétvégén a Futsal Diákolimpia V-VI. korcsoport (2004-2008 között született fiú tanulók) országos döntőjének főszereplőitől lesz hangos a Kaposvári Sportcsarnok, ahol Baranya vármegyéből a Cserepka János Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Sportiskola, Általános Iskola és Gimnázium lesz jelen.

Február 2-án, pénteken ugyan még nem pattognak a labdák a parketten, ugyanis aznap kerül sor a regisztrációra, az igazoltatásra, technikai értekezletre, az ünnepélyes megnyitóra, a vacsorára, valamint az esti fogadásra.

A szombati versenynapon reggel 8 órától kezdődnek a csoportmérkőzések, ami előzetes tervek alapján 14 óráig tart, majd 15 órától este 19 óráig a keresztjátékban bizonyíthatnak az együttesek. Vasárnapra is maradnak izgalmak, sőt, akkor várható a legkiélezettebb csata, hiszen 8 órától rendezik a helyosztókat, 13.30-kor pedig már a döntő kerül reflektorfénybe.

A dobogón végzett csapatok érem és serlegdíjazásban részesülnek, továbbá valamennyi iskola oklevelet és Hervis utalványt vehet át. Ráadásul különdíjban részesítik a legtechnikásabb játékost, a legjobb kapust, a gólkirályt, valamint  bajnokcsapat testnevelőjét is.

Résztvevők: Cserepka Iskola (Baranya), Békéscsabai Andrássy Gyula (Békés), Dózsa György Gimnázium és Táncm. Szakg. (Budapest), Dugonics András Piarista Gimn. (Csongrád), Debreceni Iskola (Hajdú-B.), Budaörsi Illyés Gyula Gimn. (Pest), Dunakeszi Radnóti Miklós Gimn. (Pest), Kaposvári Munkácsy Mihály Gimn. (Somogy), Nyíregyházi SZC Inczédy Gy. (Szabolcs-Sz.-B.), Szekszárdi I. Béla Gimn. (Tolna), Pápai SZC Jókai Mór (Veszprém), Zalaegerszegi Kölcsey Ferenc Gimn. (Zala).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában