Labdarúgás

2024.04.22. 16:30

Ennek a tizenegy baranyai labdarúgónak a hétvégi szereplése élményszámba ment

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

A Lovászhetény-Pécsvárad magabiztos győzelmet aratott az AutoCity Volkswagen Baranya Vármegyei I.-es bajnokság huszonharmadik fordulójának szombati játéknapján, köszönhetően több egyéni remeklésnek is. Fiáth Péter mindvégig magas színvonalon futballozott, de Németh Adrián és a duplázó Reith Renátó játéka is élményszámba ment.

A vasárnapi játéknapon a PVSK pontot csent a tavalyi bronzérmestől, ráadásul ha Staub Erik nem végzi közel tökéletesen hátul a dolgát, akkor könnyen lehet, hogy Schneider Gábor legénysége megszerezte volna idénybéli harmadik győzelmét is.

A Siklós türelmes, taktikus játékkal gyűjtötte be a három pontot Nagykozárban, de ehhez kellett az is, hogy Bogdán Benjámin lehúzza a rolót. Na meg Rotaru Adrián találata és mezőnymunkája is nélkülözhetetlen volt.

A legjobban várt mérkőzés eseménydúsan és fordulatosan alakult. A listavezető Villány örülhet, hogy bekerült a legjobbak közé Fischer Roland, Lehota Bálint, Wiesner Szabolcs és Gellén Dávid is, mindeközben viszont a túloldalon egy újabb három pontot lehet ünnepelni. Mindenesetre Horváth Marcell tanári megmozdulásaival sokat tett azért, hogy a hétvége válogatottjába találja magát.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában