Koronavírus Baranyában

2020.05.22. 08:23

Hálás köszönettel tartozik a négy segítőnek olvasónk

Dunántúli Napló

Forrás: Shutterstock

„Maradj otthon!” – mondták. Megtehettem, mert két kedves szomszédom és két volt kedves tanítványom mindenben segített. A szomszédaim az ajtóm előtt, a tanítványaim az ablakomon keresztül adták át amit az üzletben vásároltak.

A volt tanítványaim az internetes közösségi oldalon találtak rám és felajánlották mindenben a segítségüket. Első és második osztályban tanítottam őket 40 évvel ezelőtt, 48 éves voltam akkor. Nem felejtettek el, én sem őket. Mindent előteremtettek, amit csak kértem. Még a kertészetből is beszerezték a begónia palántákat, hogy ne legyen üres az ablakomban a virágládám.

Két hónapig nem voltam üzletben, de most már elég volt a bezártságból. Folytatni szeretném az életet ott, ahol abbahagytam.

Hálás köszönetem mind a négy segítőmnek. Nélkülük nem tehettem volna meg, hogy nem megyek oda, ahol sokan vannak. Azt gondolom, hogy egyikünk sem felejti el egyhamar a koronavírusos 2020-as évet. Kaptak tőlem emlékeztetőt, egy-egy Dunántúli Napló recept könyvet, amiben az én receptem is benne van. Ha 20 év múlva kinyitják a könyvet még akkor is tudni fogják, hogy milyen kedves dolgot tettek a volt tanítójukkal Gizi nénivel. Dr. Szűcs Imréné

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!