Postabontás

2023.06.02. 12:00

Az utóbbi napok esőzései megmutatják, hogy milyen sok a kátyú - panaszolják olvasóink

W.K.

Képünk illusztráció

Fotó: Unger Tamás

- A Kőrösi Csoma Sándor utcában próbáltam leparkolni a minap, az esős időben. Hiába volt szabad hely az út mentén, nem tudtam beállni, mert csak a hatalmas tócsákban tudtam volna megállni, és az autóból így lehetetlenség  kiszállni. Mintha kisebb tavak képződtek volna, olyan volt az utca. Miután nagy nehezen a környéken találatam szabad, és használható helyet, akkor meg kellett állapítanom, hogy a járdák sincsenek jobb állapotban - fogalmazta meg észrevételeit olvasónk. 

Másnak is hasonló a tapasztalata: - Nagyon óvatosan kell közlekedni Pécsett az esőzések miatt, mert a kátyúkban méretes pocsolyák alakulnak ki, ami a járdán haladó gyalogosoknak komoly kellemetlenséget okozhat, ha figyelmetlenek az autóvezetők. A helyzet, úgy látom, évről évre egyre rosszabb. A Bornemissza utcában is "halastó" (hal nélkül) nehezíti a közlekedést, ahogy valaki nemrég panaszolta. Sajnos egyre több helyen alakulnak ki ilyen nem kívánt képződmények, a felújítások hiánya miatt.  

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!