Postabontás

2023.07.03. 11:01

Igenis fizessen a nejlon zacskóért az, aki e nélkül megy bevásárolni – húzza alá olvasónk

Bama.hu

Fotó: Karnok Csaba

– Úgy gondolom, hogy igenis fizessen a nejlon zacskóért az, aki e nélkül megy bevásárolni. Ezt úgy mondom, hogy velem is már többször előfordult, hogy otthon felejtettem. De nem esett nehezemre kifizetni azt a pár forintot, tanulópénznek fogtam fel. Amint hazaértem már tettem is be a táskámba az üres zacskót. Gyerekeink, unokáink jövője megér annyit, hogy ne használjuk nyakra-főre ezeket az eldobhatós vackokat – fogalmazott az egyszer használatos zacskókkal kapcsolatban olvasónk.

Ezzel többen is egyetértettek: – Az én táskámban általában mindig szokott lenni üres szatyor, zacskó arra az esetre, ha vásárolni mennék. A pékárut ebbe rakom, de a zöldséget, gyümölcsöt ha tehetem nejlon nélkül veszem. Úgy is meghámozom, megmosom őket fogyasztás előtt. Nem tudom megérteni, amikor valaki akár egy fürt banánt, vagy egy citromot, két szem barackot is zacskóba rak, és úgy veszi meg. A kasszáknál a szalag meg roskadozik a nejlontól – vélekedett egy másik olvasó.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!