Koronavírus Baranyában

2020.04.20. 08:03

Várépítésre is jól használható a csomagolóanyag

Fontos, hogy a kicsik ebben az időszakban is tartalmasan töltsék a mindennapokat, de ehhez olyan házi programok kellenek, amelyek fejlesztik a kreativitásukat, ügyességüket.

Zs. K.

Szerkesztőségünk olyan fotókat vár, amelyek a közös vagy önálló foglalkozásokon megörökített pillanatokat mutatják be. Egy nagyon büszke anyuka és nagymama küldött nekünk fotót unokáiról, akik ebben a nehéz helyzetben is figyelnek rá. A negyedik osztályos Hanna és húga, Gréta sok játékot és rejtvényt készít saját maga és a család szórakoztatására.

– A koronavírus miatti bezártságban most nem találkozunk, de küldemények érkeznek. Az első különösen megható volt számunkra, a rejtvény megfejtése az volt: nemsokára találkozunk – írta a nagymama.

A fotókat továbbra is várjuk a [email protected] e-mail-címre településnévvel, a gyermek nevével, életkorával és egy pár kísérő mondattal. Az okostelefonnal készülő fotó minősége is megfelelő, de arra kérjük olvasóinkat, hogy életlen, elmosódott képek helyett jól látható felvételeket küldjenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!