labdarúgás

2019.09.10. 16:01

Kihasználták a Ziccert

Gyorsan magához ragadta az irányítást Nagykanizsán az MLE NB II-es női-labdarúgócsapata, és nem is engedte ellenfelének, hogy feleszméljen.

K. B.

Fotó: Kurdi József

Joscak már a 15. percben megszerezte a vezetést, amit az első félidőben Hartmann egy duplával, valamint Vári növelt. A második játékrész nagyon hasonlóan zajlott. Bojcic duplázott, Hartmann megszerezte harmadik találatát, majd a csereként beállt Balogh beállította a 8-0-ás végeredményt.

Ezzel a diadallal 3 forduló után az élre ugrott az MLE, igaz a Csepel ugyanúgy 9 egységet gyűjtött. Az Ajka viszont botlott, így egy rivális lépéshátrányba került. Legközelebb a Mosonmagyaróvár látogat a baranyaiakhoz.

Ziccer NLSE–MLE-R-BUS 0–8 (0–4)

Női labdarúgó NB II., Nyugati csoport, 3. forduló. MLE: Magyar – Bojcic, Bocz, Fábián Z. (Vészi 70.), Grécs (Balogh R. 78.) – Prigli (Buzási 70.), Fábián R. (Farkas 70.), Andrlic, Joscak – Vári, Hartmann Sz (Tóth 78.). Vezetőedző: Rack Róbert.

Gólszerzők: Joscak (15.), Hartmann (22., 34., 76.), Vári (30.), Bojcic (56., 60.), Balogh (88.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában