atlétika

2021.03.11. 13:01

Erős mezőnyben ért el dobogós helyezést Szabó

Kiváló eredményekkel térhettek haza a PVSK atlétái a Maraton Országos Bajnokságról, illetve a Mezei Futó Liga 3. fordulójáról.

K. B.

Az ob-n Szabó Tünde az ország legjobbjai között a második helyezést érte el 2 óra 50.41-es idejével.

A szombathelyi megmérettetésen hat ifjú vasutas atléta bizonyított. Lomb Ádám a felnőttek között 8 kilométeres távon gyűjtött be egy bronz­érmet. A juniorok azonos távú versenyén Valler Tamás pedig éppen csak lemaradt a dobogóról.

Az ifjúságiak 6 kilométeres távján Fritz László 5., Fritz Bálint 7., illetve Fritz Tamás a 10. helyen végzett. Ez pedig az országos bajnoki csapatbajnokság szempontjából értékes eredmény lehet.

A legfiatalabb pécsi versenyző Fritz Dóra volt, aki az U10-es mezőnyben 4. helyet szerzett.

A PVSK atlétái a Sport XXI.-versenysorozat I. fordulóján is részt vettek Bonyhádon. Itt a legkisebbek szerepeltek, s bronzéremmel tértek haza az 5 ügyességi versenyfeladatot követően. Az U12-es csapatot Kalenics Emma, Kovácsevics Lili, Szűcs Réka, Pum Koppány, Molnár-Buzási Natasa, Szitovszky Sára, Marosi-­Takátsy Eszter és Fritz Dóra alkotta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában