Labdarúgás

2021.10.06. 18:39

Az együttes élén marad a szurkolók kedvence

Az elmúlt időszakban ugyan felröppent a hír, miszerint a ZTE szívesen látná Aczél Zoltánt az elsőosztályú labdarúgócsapatuk élén, azonban ez a vonal elhalványult.

Móga R.

Forrás: kozarmislenyfc.hu

Végh Gábor, a zalaegerszegi klub elnöke a hétvégi győztes bajnoki mérkőzésüket követően kijelentette, hogy a válogatott szünet után is Waltner Róbert lesz a ZTE edzője.

A kozármislenyi klubot nem érte váratlanul a megkeresés, ugyanis Aczél Zoltán remek munkát végez az együttes élén, és nagyban neki köszönhető a jó szereplés.

– Nem titok, hogy a csapat is jelezte felém, hogy ragaszkodnak a trénerükhöz, és vele szeretnének dolgozni a továbbiakban is – nyilatkozta Magyar Márk, a Kozármisleny labdarúgócsapatának klubigazgatója. – Véleményem szerint Aczél Zoltán tudása és értékei alapján a legjobb magyar edzők közé tartozik, ezért bízunk benne, hogy minél tovább erősít még minket. Az elmúlt napok edzőkeringőjét látva abban azért biztosak vagyunk, hogy lesz még iránta kereslet, illetve érdeklődés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában