Ketten is ott folytatják

2022.07.05. 18:20

Elviszi a Szekszárd a Mohács gólvágóját

Ami a baranyai futballnak veszteség, az most a Tolna megyeinek nyereség. Az NB III.-as Közép-csoportban szereplő Szekszárdi UFC ugyanis elvitte a legutóbb Mohácson játszó Csernik Zsombort, és a mislenyi Kiszely Dominikot is.

Forrás: Szekszárdi UFC

Nagy fogást jelentett be a Szekszárdi UFC NB III.-as labdarúgócsapata, hiszen a tavalyi évben kozármislenyi, majd mohácsi színekben is pályára lépő gólvágó érkezett meg hozzájuk. Csernik Zsomborról így például a PEAC is lemaradt, amelynek egy a kapu előtt ennyire veszélyesen játszó csatárra szüksége lehet.

– Már régóta szemeztem a Szekszárdi UFC-vel, szimpatikus volt számomra a klub filozófiája és a mutatott játéka is – nyilatkozta a tolnai klub honlapjának a center. – A Mohács kiesésével megnyílt az út előttem, hogy a tolnai megyeszékhelyre kerüljek. Több helyről is kaptam megkeresést, de egyik klub sem érdeklődött olyan komolyan utánam, mint a Szekszárd, így egyértelmű volt számomra, hogy Őket választom.

De nem csak Csernik hagyja el Baranya megyét, hogy máshol próbáljon szerencsét. Korábbi csapattársa, a legutóbb Kozármislenyben játszó Kiszely Dominik is a sárga-feketéknél folytatja. A több poszton is bevethető játékos szintén nagy nyereség lehet Turi Zsoltéknak.

– A Szekszárdi UFC már tavaly is megkeresett engem, hogy csatlakozzak az együtteshez – fogalmazott már Kiszely. – Akkor úgy gondoltam, hogy a bajnok Kozármisleny ajánlatát fogadom el és kipróbálom magam magasabb osztályban. Számításaim sajnos nem úgy alakultak, ahogy szerettem volna, így kevés játékperchez jutottam.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában