Labdarúgás

2022.07.24. 13:08

Tízen távoztak, új igazolásokkal és ifistákkal egészül majd ki a Mohács

Móga Richárd

Fotó: Makovics Kornél

Zajlanak az események a B Build Mohács labdarúgócsapatának háza táján. A baranyai klub tavaly még a harmadosztályban szerepelt, de most ismét a Megye I.-ben kell helytállnia.

Korábban már beszéltünk Sebestyén Attilával, a csapat új szakosztályvezetőjével, aki már akkor komoly tervekről beszélt.

Nos, amit eddig tudni lehet: a stábban nem történt változás, Kvanduk János (vezetőedző), Péter József (játékos edző), Mester Tamás (kapusedző) és Szabó Gábor (masszőr).

A kapusokat tekintve Farkas Máté és Csobán Dominik is a klub rendelkezésére áll majd.

A védelemben a maradás mellett döntött Hetényi Márk, Károly Viktor, Kocsis Adrián, Pókos Máté és Ignácz Olivér is.

A középpályát biztosan erősíti majd a következő szezonban Kiss István, Vég Bence, Müllerlei Szabolcs, Izsák Máté, Dér Zalán és Román Zalán.

A gólszerzésért pedig Schmidt Zsolt, Péter József, Spannenberger János és Szabó Bence lesznek felelősek. 

Az biztos, hogy a gárda új igazolásokkal és ifistákkal fog kiegészülni.

Távozók: Forró Attila, Bohata Ádám, Bischoff Marcell (mindhárman PEAC, NB III.), Nagy Zsombor, Csernik Zsombor (mindketten Szekszárdi UFC, NB III.), Menyhei Gergely (Csepel, Megyei I.), Bódis Bálint (Bóly, Megyei I.), Brukner Balázs (visszavonul), Marton Viktor (Lovászhetény, Megyei I.), Berkovics Bálint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában