Labdarúgás

2023.06.22. 18:10

Megvan az új edző: a mohácsi szurkolók kedvence veszi át az irányítást

Móga Richárd

Fotó: Löffler Péter

Sokakat villámcsapásként ért a hír, hogy hiába a veretlen szezon és a feljutás, a következő idényben már nem Kvanduk János lesz a Mohács labdarúgócsapatának vezetőedzője. Azóta kiderült, hogy az együttes egyik oszlopos tagja, Kocsis Adrián is távozik.

Mindenesetre közeleg a felkészülési időszak a harmadosztályra, így a mohácsi vezetőségnek döntést kellett hoznia. Mint kiderült, a csapat szurkolóinak egyik nagy kedvence, a 44 esztendős Péter József lesz a tréner a folytatásban. A rutinos támadó korát meghazudtoló módon felszántotta a pályát az elmúlt idényben is, ráadásul 19 találatával ő lett a házi gólkirály. Mindeközben már elleshetett pár trükköt edzőjétől.

Péter József korábban megfordult Ausztriában is egy hatodosztályú, illetve egy negyedosztályú csapatban, ahol ugyancsak közönségkedvenc lett. Sőt, már akkor is foglalkoztatta az edzői pálya, így másodedzőként is tevékenykedett, na meg az utánpótlást is segítette.

Ahogy azt a Mohács labdarúgócsapatának vezetői a közösségi felületen jelezték, megújuló kerettel és stábbal készül majd a klub a 2023/24-as idényre, így biztosan várható még mozgás az együttes háza táján.

Tavaly július 7-én lettek nyilvánosak az NB III.-as csoportbeosztások, majd július 08-án történt meg a sorsolás. Ezekre az időpontokra lehet számítani idén is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában