Labdarúgás

2023.07.12. 20:23

Fél év után visszatér Mislenybe a támadó

Fotó: Vajda János

Újra a HR-Rent Kozármislenyben fog szerepelni Tóth Zoltán, aki az őszi szezont még az NB II.-es labdarúgócsapatnál töltötte, de végül a harmadosztályú III. kerületnél fejezte be az idényt Aczél Zoltán irányítása alatt kölcsönben. Most a vezetőedző és Kozics Barna példáját követve újra Kozármislenyben folytatja a 23 éves csatár. 

A másodosztályban 18 bajnokin, négyszer kezdőként és 14 alkalommal csereként kapott lehetőséget az elmúlt idényben, ez alatt egy találatig jutott. Az NB III. Nyugati-csoportjában aztán 15 mérkőzésen volt kezdő és kettőn csere, s ez alatt a 17 találkozó alatt további öt találatot jegyzett. 

– Nagyon jó érzés volt fél év után visszatérni Kozármisleny­be – vallotta a klub felületein. – Szeretem az itteni közeget és a játékosok is jól fogadtak. Remélem, mindenki a maximumot tudja nyújtani ebben a szezonban és sokkal biztosabb lesz a bentmaradás.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában