Labdarúgás

2023.10.01. 19:06

Nem húzta ki végig: pontok nélkül jön haza a Misleny

Sokáig gyűrte egymást a Kazincbarcika és a HR-Rent Kozármisleny a labdarúgó NB II. 10. fordulójában, amire megrezdült a háló, azonban sajnos a hajrában nem a kék-fehérek örülhettek.

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Kozármisleny Egy pillanatra talán azt hihették a kozármislenyi szurkolók, amikor Tóth Zoltán a Kazincbarcika kapujába talált, hogy meg lesz ez a meccs is a kék-fehéreknek, azonban a játékvezető sípja már a lövés előtt felharsant.

Ezzel összességében nem is lett volna baj, ha később érvényes találatot is jegyeznek Kirchnerék, azonban ez nem jött össze, s egy hajrában esett gól miatt pont nélkül maradtak.

KAZINCBARCIKA SC–HR-RENT KOZÁRMISLENY 1–0 (0–0)
Labdarúgó NB II., 10. forduló. Kazincbarcika, Kolorcity Aréna, 350 néző. Vezette: Lovas L. (ifj. Varga G., Vrbovszki). 
KAZINCBARCIKA: Tóth B. – Ternován, Szekszárdi M., Heil, Papp M., Süttő – Csatári, Kártik (Ferencsik, 72.), Szabó B. – Kurdics (Kotula, 77.), Pinte. Vezetőedző: Csábi József. 
KOZÁRMISLENY: Lékai – Beke, Gajág (Sági, a szünetben), Füredi, Turi – Nagy E., Kozics – Barkóczi (Molnár Á., a szünetben), Vajda (Major S., 65.), Kirchner (Hegedűs M., 71.) – Tóth Z. (Horváth P., 81.) Vezetőedző: Aczél Zoltán.
Gsz.: Szekszárdi M. (88.).

További eredmények: Budafok–Szombathely 0–1, Gyirmót–Siófok 1–0, Mosonmagyaróvár–Tiszakécske 0–2, Soroksár–Győr 1–3, Ajka–BVSC-Zugló 0–1, Szeged–Bp. Honvéd 1–0, Vasas–Csákvár 1–1.

Következik: HR-Rent Kozármisleny–Vasas (10. 08. 15.00).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában