Labdarúgás

2023.11.26. 19:09

Ezt a hetet még sokat emlegetik majd Kozármislenyben! Horváth és Tóth is betalált volt csapatának

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

A Kozármisleny ezt követően brutális verést mért a Siófokra. Kezdésképpen Horváth Péter duplázott hat perc alatt korábbi csapata ellen, majd Vajda és Molnár is csatlakoztak. A fordulás után Tóth Zoltán is betalált korábbi együttesének, s Kirchner duplája zárta le a meccset.

A 17. percben Vajda kipattanóját lőtte közelről a Siófoki kapuba Horváth, majd a 23.-ban balról kapott egy tökéletes labdát, amit megállított, s 15 méterről kilőtte a bal alsót.

A 29. percben aztán már Vajda volt az eredményes, akit 22-23 méterre a kaputól nem támadott meg senki, így kipókhálózta a jobb felsőt.

Még a 42. percben Vajda egy asszisztot is összehozott, Molnár Ádint szolgálta ki, aki a jobb alsóba lőtt. 

Az 58. percben aztán Tóth Zoltánt ünnepelte a publikum, Kirchner kipattanójára csapott le, és gurított a kapuba.

A 71.-ben aztán Molnár Ádin készítette le Kirchnernek a labdát, aki 16 méterről lőtt a jobb alsóba, majd a rendes játékidő utolsó percében Vajda kiugratását értékesítette egy cselt követően, így tette teljessé az eredményt.

HR-Rent KOZÁRMISLENY–SIÓFOK 7–0 (4–0)
Labdarúgó NB II., 16. forduló. Kozármisleny, 600 néző. V.: Molnár A. (Vörös D., Ring). 
MISLENY: Lékai – Schuszter (Sági, 83.), Gajág, Nagy E. (Major S., 62.), Turi – Molnár (Nagy M., 73.), Kozics (Hegedűs, 73.), Vajda, Kirchner – Tóth Z. (Bor, 62.), Horváth. Edző: Aczél Zoltán. 
SIÓFOK: Winter – Major G., Polényi, Kitl, Varga, Schildkraut – László (Király, 85.), Nemes (Saja, 77.), Kovács (Girsik, 59.) – Dénes (Vékony, 77.), Tóth T. (György, 59.). Edző: Dragan Vukmir.
Gólszerzők: Horváth (17., 23.), Vajda (29.), Molnár (42.), Tóth Z. (58.), Kirchner (71., 89.).
Piros lap: Girsik (90.).
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában