Vízilabda

2024.04.12. 18:00

Sorsdöntő mérkőzésre készül a PVSK-Füszért

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Meg kell lovagolnia a hullámot a PVSK-Mecsek Füszért férfivízilabda-csapatának, amit az Ob I. Középszakaszának utolsó előtti fordulójában maga keltett. Az alsóház tabella végi helyosztóján a KSI-t verték a pécsiek nagy fölénnyel, s így az utolsó előtti helyre léptek. Ezt viszont csak úgy tarthatják meg, ha a hétvégén legalább annyi pontot szereznek, mint a sereghajtó. A Vasút együttese a Miskolc otthonában szerepel szombaton 15 órától.

A házigazda számára ez a találkozó gyakorlatilag tét nélküli már, hiszen a PVSK és a KSI előtt hat ponttal vezet, míg az Egertől négy pontra van lemaradva, azaz se előre, se hátra nem mozdulhat már a negyedik pozícióból. A Pécsnek viszont annál fontosabb megtartani a helyét.

– Rengeteget gyakoroltunk a Miskolcra, videóztunk, készülünk rájuk – jelentette ki Volnhofer Valér, aki várhatóan most debütál majd az Ob I.-es együttesben. – Ezúton is szeretném megköszönni Zlatkónak a bizalmat, hogy beírt a keretbe. A legjobb formámat szeretném nyújtani!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában