Hallgassa élőben!

Tündérszépek – 2022 Nevezz most!

Tündérszépek 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Boa Boglárka
21, Nagyrécse

– A Budapesti Corvinus Egyetem nemzetközi gazdálkodás szakos hallgatója vagyok – mondta Boglárka. – A tanulmányaim mellett rendkívül nagy hangsúlyt fektetek a fizikai egészségemre is, ezért rengeteget sportolok és tudatosan étkezem. Hosszú évek óta teniszezem, illetve lassan harmadik éve a testépítés is az életem fontos része lett. Továbbá korábban nyolc éven keresztül versenyszerűen sakkoztam is. Szeretem kihívások elé állítani és új területeken kipróbálni magam, ezért is jelentkeztem a Tündérszépek 2021-es versenyére. Bízom benne, hogy számos új tapasztalattal és élménnyel gazdagodhatok majd a verseny folyamán.

A 172 cm magas Boglárka a Bak jegyében született. Szereti a tenger gyümölcseit, a tonikot és 24k Goldn dalait. Kedvenc parfüme a Dolce&Gabbana.

Tündérszépek – 2021 döntősök