Szavazzon!

2024.02.19. 10:00

Döntse el Ön, kik legyenek az Év sportolói!

A bama.hu és a Dunántúli Napló keresi a 2023-as év legjobb sportolóit. Ezúttal is olvasóink dönthetik el, hogy kik kapják a megtisztelő díjakat.

Fotó: Monkey Business Images

Vármegyénk bővelkedik kiváló csapatokban és kitűnő versenyzőkben, akiknek számos örömteli pillanatot köszönhettünk az elmúlt évben is. Az ő teljesítményük elismerésére meghirdetjük az Év sportolója 2023 szavazást. A voksolás során olvasóink dönthetnek arról, hogy ki álljon fel a képzeletbeli dobogó legfelső fokára. Négy kategóriában – az év női sportolója, az év férfi sportolója, az év női csapata, az év férficsapata – keressük a legjobbakat. Döntse el Ön, kik legyenek az év sportolói Baranyában!

Íme a jelöltek, kategóriánként.

Női egyéni: Bartha Panna, Hoffmann Réka, Juhász Dorka, Konkoly Zsófia, Molnár Fanni   

Férfi egyéni: Jászó Ádám, Kirchner Krisztián, Makai Renátó, Meleg Gergő, Melis Bálint

Női csapat: PTE-PEAC asztalitenisz, PSN szinkronúszók, PMFC, NKA Universitas Pécs, Kozármisleny KA

Férficsapat: PTE-PEAC asztalitenisz, PTE-PEAC futsal, NKA Universitas Pécs, HR-Rent Kozármisleny, DÖKE Komló 

Az Év sportolója szavazáson kategóriánként az olvasóink által a legtöbb voksot gyűjtő sportolóké, illetve csapatoké lesz a megtisztelő cím. A szavazás március 3-án délelőtt 10 óráig tart.

Egy jelöltre egy napon egy e-mail címről csak egy szavazatot adhatnak le, de több jelöltre is szavazhatnak. A szavazási oldalon a szavazatszámok nem lesznek láthatók.

A legtöbb szavazatot kapott jelölt nevét a szavazás lezárását követő napon a bama.hu oldalon és a Dunántúli Naplóban is közzétesszük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában